Fetch.ai, SingularityNet, and Ocean Protocol have collaborated to establish the Superintelligence Alliance. All tokens will be consolidated to create a universal AI token, the $ASI. Find more details in their announcement and the latest article here.
diagrama Artificial Superintelligence Alliance în RON
Loading Data
Te rugăm să aștepți; încărcăm datele diagramei imediat
Fetch.ai, SingularityNet, and Ocean Protocol have collaborated to establish the Superintelligence Alliance. All tokens will be consolidated to create a universal AI token, the $ASI. Find more details in their announcement and the latest article here.
Loading Data
Te rugăm să aștepți; încărcăm datele diagramei imediat
Artificial Superintelligence Alliance community
Piețe Artificial Superintelligence Alliance
Toate perechile
Loading data...
Avertisment: Această pagină poate conține link-uri afiliate. CoinMarketCap poate primi o compensare dacă vizitezi orice link de afiliere și faci anumite acțiuni, cum ar fi înscrierea și tranzacționarea folosind aceste platforme afiliate. Te rugăm să consulți Informații complete afiliați.
Fetch.ai este o platformă care își propune să conecteze dispozitivele și algoritmii de pe Internet of Things (IoT) pentru a facilita învățarea colectivă. Firma a fost lansată în 2017 de o echipă cu sediul în Cambridge, Marea Britanie.
Platforma Fetch.ai este construită pe un registru segmentat de capacitate mare și folosește contractele inteligente pentru a implementa soluții de învățare automată și inteligența artificială pentru rezolvarea problemelor în mod descentralizat.
Aceste instrumente cu sursă deschisă sunt concepute pentru a ajuta utilizatorii să creeze infrastructură pentru ecosistem și să implementeze modele comerciale.
Cine sunt fondatorii Fetch.ai?
Fetch.ai a fost fondată de Toby Simpson, Humayun Sheikh și Thomas Hain.
Humayun Sheikh este actualul CEO la Fetch.ai. El este, de asemenea, CEO și fondator la Mettalex și fondatorul uVue și itzMe.
Toby Simpson este COO. Acesta a fost, de asemenea, CTO la Ososim Limited, precum și șef de proiectare software la DeepMind.
Thomas Hain este Chief Science Officer la Fetch.ai. Înainte de asta, acesta a fost co-fondator și director la Koemei.
De ce este Fetch.ai un proiect unic?
Jetonul utilitar Fetch.ai FET a fost conceput pentru a găsi, crea, implementa și instrui agenți economici autonomi, fiind o parte esențială a contractelor inteligente și a oracolelor de pe platformă.
Prin utilizarea jetoanelor FET, utilizatorii își pot construi și implementa proprii lor agenți în rețea. Plătind cu jetoane FET, dezvoltatorii pot accesa funcții bazate pe învățare automată pentru a instrui agenți autonomi și a implementa inteligența colectivă în rețea.
Nodurile de validare sunt și ele activate prin stakingul de jetoane FET, ceea ce facilitează validarea rețelei și reputația acesteia.
Tehnologia Fetch.ai are patru elemente distincte, și anume:
Cadrul Agent — furnizează componente modulare și reutilizabile care ajută la construirea de sisteme multi-agent.
Cadrul Economic deschis — oferă agenților funcții de căutare și descoperire.
Agent Metropolis — o colecție de contracte inteligente care rulează pe o mașină virtuală WebAssembly (WASM) pentru a menține înregistrarea permanentă a acordurilor dintre agenți.
Fetch.ai Blockchain — combină criptografia multiplă și teoria jocurilor pentru a oferi un consens sigur, rezistent la cenzură, precum și o sincronizare rapidă în lanț pentru a sprijini aplicațiile agenților.
Printre componentele de bază ale platformei se numără „cursantul” sau „learner”, în care fiecare participant este cel care învață în cadrul unui experiment, reprezentând un set unic de date private și un sistem de învățare automată. Există, de asemenea, și piața globală, care este rezultatul unui experiment de învățare colectivă, în care modelul de învățare automată este instruit direct de către cursanți. Apoi, există blockchain-ul Fetch.ai care acceptă contracte inteligente ce permit coordonarea și guvernarea într-un mod sigur și auditabil. În cele din urmă, ultima componentă este stratul de date descentralizat bazat pe IPFS, care permite partajarea ponderilor învățării automate între toți cursanții implicați.
Câte monede Fetch.ai (FET) există în circulație?
În februarie 2021, Fetch.ai (FET) avea un stoc circulant de 746.113.681 de jetoane și unul maxim de 1.152.997.575 FET.
Cum este securizată rețeaua Fetch.ai?
Prin utilizarea tehnologiei blockchain, rețeaua este complet descentralizată. O securitate suplimentară este oferită de confidențialitatea diferențială, care ajută la evitarea descoperirii seturilor de date private ale utilizatorilor în timpul actualizărilor. Blockchain-ul Fetch.ai acceptă, de asemenea, și o combinație între criptografia multipartită și teoria jocurilor, oferind un consens sigur și rezistent la cenzură.
De unde poți cumpăra Fetch.ai (FET)?
Dacă vrei să cumperi, să vinzi sau să tranzacționezi Fetch.ai (FET), o poți face pe următoarele burse:
Artificial Superintelligence Alliance Informații de preț live
Prețul Artificial Superintelligence Alliance astăzi este RON3.72 RON cu un volum de tranzacționare de 24 de ore de RON429,667,576 RON. Ne actualizăm simbolul FET la prețul RON în timp real. Artificial Superintelligence Alliance a scăzut cu 0.52 în ultimele 24 de ore. Clasamentul actual CoinMarketCap este #35, cu o capitalizare a pieței de RON9,371,188,498 RON. Are o sursă circulantă de 2,520,000,000 FET monede și o sursă max. de 2,630,547,141 FET monede.
Cele mai importante servicii de tranzacționare cu Artificial Superintelligence Alliance sunt în prezent Binance, BIKA, Bybit, Zedcex Exchange, și . Puteți găsi și altele pe .